Nieuws

Bardiensten

Beste STC-leden,
Namens ons allereerst de beste wensen voor 2024! Dat het weer een sportief tennisjaar wordt met een goede barbezetting in onze kantine.
In februari zetten wij de bardiensten voor het seizoen 2024 weer open. De vraag aan jullie is weer om zelf op de diensten in te tekenen. Wij kijken tevreden terug op hoe jullie dit afgelopen seizoen hebben gedaan (Hulde!) en hopen dat het dit jaar weer net zo gaat. Halverwege maart gaan wij de planning definitief maken. De spelregels zijn hetzelfde gebleven.

Elk senior lid vult twee bardiensten per jaar in. Senioren zijn leden die op 1 januari van het verenigingsjaar (kalenderjaar) 18 zijn of dat in dat jaar worden. Uitzonderingen zijn leden die:
•    geboekt staan als vrijwilliger (bestuur, lid van een commissie of werkgroep en trekkers jeugdevenementen/competitie,
•    op 1 januari 75 jaar of ouder zijn,
•    gedurende het kalenderjaar lid zijn geworden,
•    meer dan 50 km van de plaats Schagen wonen, slapend lid of competitielid zijn,
•    een winterlidmaatschap hebben

Het rooster wordt begin februari opengesteld en je kunt tot 15 maart inschrijven. De rol van de bardienstplanner is beperkt tot wijzigingen aanbrengen bij onverwachte verhinderingen of wijzigingen. In het geval je geen keuze maakt wordt je ingepland en dat is niet echt handig als je werkt, op vakantie gaat of andere verhindering hebt.
De Bardienst plannen doe je via de De KNLTB ClubApp, onderin via club en dan staat er bovenin het kopje Diensten waar je heel eenvoudig een dienst kunt inplannen.

Afkopen bardienst
Het is mogelijk de bardienst af te kopen voor een bedrag van € 85,- per jaar. Je moet dit doen vóór 1 maart 2024 door het bedrag over te maken onder vermelding van je naam en ‘afkopen bardienst’ op rekening nummer NL88RABO 010 9028 120. Na 1 maart 2024 kun je niet meer afkopen.

klik hier voor alles over de bardienst

« Terug

» Nieuws archief