Nieuws

Jeugdbeleid 2022 en inschrijven voor een Alles-in-1 pakket tot 23 december

Sinds december 2020 is er geen jeugdcommissie meer. Een drietal oproepen in nieuwsbrieven heeft niet tot een nieuwe commissie geleid.
Gelukkig heeft door de inzet van vrijwilligers en Baars Tennisschool een aantal activiteiten plaatsgevonden.
Niettemin wordt het tijd voor een andere aanpak.
Op dit moment is voor nieuwe leden tennis het aanbod weinig overzichtelijk. Je hebt STC, een tennisschool en ouders die in min of meerdere mate iets organiseren. Diverse loketten dus en een lid moet zich voor elke activiteit (les, competitie, activiteiten) apart aanmelden. Verder geeft STC een behoorlijk bedrag uit aan het jeugdtennis en subsidieert alles in gelijke mate. Maar er is het nodige verloop en daarmee is de besteding van dit bedrag niet optimaal.

Vandaar m.i.v. 2022 een koerswijziging.
Voortaan wordt gewerkt met Alles-in-1 pakketten, waarbij je een keuze maakt tussen het gouden, zilveren of bronzen pakket.
De STC-subsidie gaat daarmee naar de jeugd die graag willen leren tennissen.
Deelnemers zijn automatisch aangemeld voor activiteiten, je meldt je af als je niet kunt. Dat leidt tot een hogere deelname aan clubactiviteiten en competitie, is voor de ouders overzichtelijker en geeft  meer tennisplezier voor jouw kind!
Voor de inhoud van een pakket, zie de flyer.

Pakketkeuze doorgeven: alle jeugdleden, die de winterlessen bij Baars Tennisschool volgen, hebben een persoonlijke link ontvangen om hun voorkeur voor een pakket door te geven. Volgde je geen winterlessen? Geef dan je pakketkeuze door via: https://inschrijvingen.baarstennisschool.nl/
Doe dat vóór 23 december!

« Terug

» Nieuws archief