Nieuws

Van de voorzitter in april

Voorjaarscompetitie, Interne Competitie, Tennislessen, Rabo Clubkas, Baanonderhoud en Tennispassen.

Voorjaarscompetitie

De Voorjaarscompetitie is bij het verschijnen van deze Nieuwsbrief al weer op de helft. Bijna 40 competitieteams doen dit jaar mee. In de zeven (speel)weken dat de competitie wordt afgewerkt is het bijna elke dag, en ook enkele avonden per week, wel raak. Daar zij we als bestuur blij mee. Het is daardoor gezellig druk op de banen.

Interne competitie

Het vervolg op de voorjaarscompetitie is de Interne Competitie. Vorig jaar zijn we hiermee gestart en het krijgt dit jaar een vervolg. Vergeet u zich niet op te geven, u heeft hiervoor nog de tijd tot 2 mei a.s. Verder in deze Nieuwsbrief meer hier over.

Tennislessen

In een vorige Nieuwsbrief heeft het bestuur al gemeld dat in overleg met Tennisschool Baars is besloten om de tennislessen voor de jeugd (maar ook de
senioren) in principe te laten plaatsvinden op baan 1 en 2. Hier kan overigens van worden afgeweken. Achtergrond van deze beslissing is dat de begeleiding van de jeugdige lesnemers (ouders enz.) tijdens de lessen een betere “verbinding” hebben met ons clubhuis en minder “weggestopt” worden dan op de banen 9 en 10. Afgaande op de eerste reacties van de begeleiders zijn zij daar blij mee.

Rabo Clubkas Campagne

Ook in een vorige Nieuwsbrief is uw aandacht gevraagd voor de Rabo Clubkas Campagne. Als u lid bent van de Rabobank kunt u aan de Clubkas campagne meedoen. Begin mei krijgt u persoonlijk bericht over van de Rabobank over het uitbrengen van uw stem. Het zou fijn zijn als u van de 5 stemmen in ieder geval er 2 uitbrengt op STC. U spekt hierdoor de kas van onze vereniging.

Baanonderhoud

Van onze “baanmannen” Jan Huiberts en Cees den Adel hebben wij vernomen dat het met het vegen van de banden “matig” gesteld is. Niet iedereen ziet het als een automatisme dat na afloop van de partij er geveegd dient te worden. Wij vragen uw aandacht hier dus voor. Overigens heeft u via een Nieuwsflits kunnen vernemen dat wij dringend op zoek zijn naar een nieuwe onderhoudsfunctionaris voor de banen. Een leuke baan voor in de
zomermaanden, altijd buiten, werktijden in overleg en daarbij een prettige bijverdienste. Laat ons s.v.p. weten indien u hier interesse in heeft, of wellicht iemand kent uit uw omgeving die hier iets voor voelt.

Tennispas ophalen!

De pasjes zullen tot 1 mei achter de bar liggen. U kunt de pasjes tijdens openingstijden van de kantine afhalen.
Na deze datum kunt u de pasjes ophalen bij de ledenadministratie.

 

Veel tennisplezier toegewenst,

 

Joop Bommer

 

« Terug

» Nieuws archief