Nieuws

Afscheid Kor Leegstra 11-3-2018. Hoofdtrainer STC van 2000 tot 2018

Kor heeft zondag 11 maart noodgedwongen afscheid genomen van STC
in verband met zijn lichamelijke situatie naar aanleiding van het auto-ongeluk dat hij in maart 2016 kreeg.
Het werd een mooie middag met speeches van onze voorzitter, voorzitter JC, de jeugdleden Justin & Luca, Kor zijn zus en afsluitend van Kor zelf.

De jeugdleden roemden hem voor zijn trainerskwaliteiten en persoonlijkheid.
Maar ook Kor zijn kookkunsten, in de vorm van het bakken van flensjes op zaterdagmorgen voordat de competitie startte, werden genoemd.  

Kor zijn zus die het fenomeen TENNIS binnen de familie aankaartte. Kor was altijd met tennis bezig. En ook binnen het gezin speelde tennis een belangrijke rol. Zeker ook omdat Kor meer dan een gemiddelde speler was. Maar ook zijn broer was goed in deze sport waardoor mamma de belangrijkste functie binnen het gezin had nl de logistieke. Zij bracht ze overal naartoe. Zijn zus keek toe en genoot ervan.

Tennis is niet alleen fysiek bezig zijn maar met name sociaal. Telkens je eigen grenzen opzoeken, leren van teleurstellingen maar ook genieten van overwinningen. Daarbij leer je veel mensen kennen, je bouwt vanzelf je sociale netwerk uit. Op 11 maart kwam dit sociale netwerk bijeen en het was een prachtige middag. Mensen die onder andere les van Kor hebben gehad, competitie met hem hebben gespeeld of in commissies met hem hebben gezeten. Er waren veel mensen aanwezig om Kor te bedanken voor zijn jarenlange inbreng binnen de club. Kortom een heel mooi afscheid!
De toekomst zal bepalen wat er voor Kor op zijn pad komt. Om in Kor zijn eigen woorden te spreken ‘Er komt altijd een volgende bal’.

Kor, bedankt voor jouw energie en enthousiasme. Wij wensen je heel veel succes in de toekomst en je bent altijd welkom bij (jouw) STC.

Bestuur STC

 

P.S. Bijgaand een kleine compilatie van de foto’s die Babs Scheltema de Heere heeft gemaakt in opdracht van STC voor Kor.
Voor meer informatie over Babs; zie ook haar facebooksite https://www.facebook.com/vanbabsfotovideo

 

« Terug

» Nieuws archief