Algemene STC nieuwsbrief

STC Clubnieuws augustus 2019

STC Clubnieuws nr. 8 – Augustus 2019

ALGEMEEN

Nee, je hebt niets gemist
In juli is er namelijk geen nieuwsbrief verstuurd.

Interne Wintercompetitie ’19-’20 
Een stok achter de deur om de winter door te blijven tennissen! 
Aanstaande winter organiseren we weer een interne wintercompetitie. Geef je nu op!
Lijkt dit je leuk, geef je dan nu alvast op! 
Lees meer op de website>>

Afhangen op afstand
In 2019 gebruikt STC als proefjaar voor afhangen op afstand, dat wil zeggen dat u een tennisbaan kunt reserveren zonder dat u op het park bent. Dat kan via de club app die u kunt downloaden op uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste versie van de club app hebt.
Lees meer op de website>>

Verheul Komtie toernooi 2019 van de voorzitter
Op het moment dat dit stukje geschreven wordt (halverwege de maand moet het bij de redactiecommissie zijn ingeleverd), moet het jaarlijkse Komtie toernooi nog worden gespeeld. Inhoudelijk kan ik u er dus nog niets over vertellen. Daar komen we  in de volgende Nieuwsbrief op terug.  Echter, het bestuur is blij verrast met het grote aantal aanmeldingen voor het toernooi van dit jaar.  Het is een groot compliment aan de nieuwe commissie onder leiding van Corjan Steen en Barry Verwey. 
Lees meer op de website>>

Zonnepanelen op het Paviljoentje
Als u de afgelopen weken op de baan heeft gestaan, en dat heeft u natuurlijk, dan zal het u niet zijn ontgaan dat er op het Paviljoentje zonnepanelen zijn geplaatst. En anders heeft u dat misschien wel vernomen via Facebook of op andere wijze.  De reden van de plaatsing van de 58 panelen met een totaal vermogen van 19.430 Wp is dat STC kon intekenen op een tweetal subsidies, een van de gemeente Schagen speciaal voor verenigingen en een landelijke regeling. 
Lees meer op de website>>
  

JEUGD 

Tandheelkundig Centrum Schagen Open Jeugd Tennistour 2019
In het weekend van 28 t/m 30 juni organiseerde de oudere jeugd, onder leiding van toernooileider Bas Twaalfhoven, onze eerste Jeugdtoernooi in verkorte versie. 

Al met al een geslaagde editie van het verkorte event waarbij het spelen op tijd, 45 minuten, echt wel een dingetje bleek te zijn, dit zal worden meegenomen bij de evaluatie.
Lees voor een samenvatting en de uitslag de website>>
Bekijk tevens de foto’s op de website>>


HELP: ouders gezocht voor organisatie Halloween event 
 Zaterdagmiddag 2 november a.s. organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met Baars Tennisschool het jaarlijkse Halloween event. 

Omdat onze jeugdcommissie dun bezaaid is en wij de intentie voor 2020 hebben om kleine events door ouders te laten organiseren, is hierbij onze oproep of er ouders zijn die nu al willen helpen om dit leuke event voor 2 november te organiseren met de intentie dit voor 2020 zelfstandig met een team te doen. Dit jaar zal het nog zijn met hulp van de jeugdcommissie. De organisatie OP de baan blijft in handen van Baars Tennisschool.
Lees hoe je kan meedoen op de website>>

Indeling (Kia Tenniskids) Najaarscompetitie is bekend!
Vanaf zondag 8 september gaat de Rode & Oranje competitie beginnen. Op zondag 15 september start de Groene & Junioren competitie. 
Heel veel tennisplezier & we zien je graag op de baan!
Lees de website voor de belangrijke informatie>>

STC Kalender

Heb je ook iets te melden?

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw ervaringen. belevenissen en foto's op en rond de tennisbaan.
Mail ons en vind jouw verhaal terug op de website en in de volgende nieuwsbrief.  mail naar redactie
(Kopij voor de nieuwsbrief STC, aangeleverd vòòr de 16e van de maand, kan verwerkt worden in de volgende nieuwsbrief)

STC Sponsors

« Terug