Nieuws

Verheul Komtietoernooi 2021 zeer geslaagd

Van zaterdag 21 augustus t/m zondag 29 augustus jl. is op de banen van STC het Verheul Komtietoernooi 2021 gespeeld. En wat voor 'n toernooi. Wat 'n succes.

Er hadden zich 586 (!!) spelers opgegeven, een ongekend groot aantal. Dit maakte dat elke dag vanaf ongeveer het middaguur tot 23 uur ’s avonds de banen bezet waren. Daarna kon nog worden nagezeten tot 24 uur, dit vanwege de genomen coronamaatregelen.

De (weers)omstandigheden waren optimaal. Op een nogal felle regenbui op zondagmiddag 22augustus na, mocht niemand verder de hele week nog mopperen. De banen lagen er voortreffelijk bij, de catering op en rond de baan en in het Paviljoentje was meer dan dik in orde. De organisatie stond als een huis. En wat was het gezellig. Van heinde en verre kwamen de spelers en speelsters en veelal namen zij hun eigen supporters mee. Denk verder bijvoorbeeld ook nog even terug aan de “finaledag” van de senioren en de daaropvolgende “visavond” van vrijdag 27 augustus.

Het bestuur wil dan ook een ieder die, op welke wijze dan ook, heeft bijgedragen aan dit succes van harte bedanken voor zijn of haar inbreng. Speciaal woord van dank gaat uit naar de hoofdsponsor van het toernooi, Verheul Makelaardij. Zij nemen afscheid na het toernooi 3 jaar te hebben gesponsord. Een deel van de Komtiecommissie zal ook terugtreden omdat zij zich vooraf 3 jaar aan het toernooi hadden verbonden. Dit betekent dat de commissie zal moeten worden aangevuld. Het bestuur doet hierbij vooral een beroep op onze jongere leden om hier een rol in te vervullen, zodat het Komtietoernooi 2022 ook weer vertrouwd succesvol zal kunnen worden gehouden.

Bestuur STC

« Terug

» Nieuws archief