Nieuws

Tennis voor junioren: hoe gaat het verder?

We zitten nog steeds zonder jeugdcommissie. In de vacaturetekst van december/januari en februari is aangegeven dat het bestuur niet van plan is als commissie te gaan fungeren. Maar we kunnen het ook niet over ons hart verkrijgen om het zo maar te laten lopen. Daarom gaat het bestuur in samenwerking met Baars Tennisschool (BTS) proberen om toch een commissie van de grond te krijgen en voor 2022 met een nieuw uitgewerkt jeugdbeleid te starten.

Als de maatregelen inzake Corona het toelaten, willen we in het najaar een bijeenkomst houden met jeugdleden en ouders van deze leden. Daarbij zullen het bestuur en BTS hun voorstellen uit de doeken doen.

Verder nog twee zaken. Vanwege maatregelen inzake Corona is afgelopen winter in de hal minder gespeeld. Dat betekent dat er iets te veel is betaald, becijferd op €15,-. In beginsel hebben leden recht op teruggave, maar bedenk daarbij dat  al veel geld uit de algemene middelen wordt besteed aan de jeugd, de opbrengsten van de kantine dit jaar fors lager uitvallen en individueel retourneren administratief veel werk is. Om die redenen rekent het bestuur erop deze leden coulant willen zijn en instemmen met een andere invulling (iets leuks, extra’s, uit te voeren door BTS dat STC betaalt). Deze actie wordt uitgevoerd in de zomer en als het Coronaregime dat toelaat.

Tot slot nog het Open jeugd tennis tour, gesponsord door het Tandheelkundig Centrum Schagen en dat plaatsvindt van 2 t/m 4 juli gaat door. Gelukkig zijn hier al een aantal vrijwilligers voor gevonden.

« Terug

» Nieuws archief