Nieuws

Nieuws van de Sponsorcommissie

Weer nieuwe en verlengde contracten!

Ondanks Corona is de sponsorcommissie er in geslaagd om diverse sponsorcontracten met 5 jaar te verlengen namelijk van:  G&P accountants & Adviseurs , Engel Hoorservice, Bike Totaal Boersen en Veko Lightsystems International BV . En een nieuw contract af te sluiten met JORG Reclame.  
Deze actie  heeft tevens geleid tot nieuwe doeken en borden

ALLE SPONSORS BEDANKT VOOR JULLIE JAARLIJKSE FINANCIËLE STEUN!!

•    Het nieuwe reclamebedrijf en tevens doeksponsor , JORG Reclame, ergerde zich aan het toegangsbord ( op hoek afslag richting tennisbaan) en heeft in overleg met de hoofsponsors Hollandse Hypotheken & Verzekeringen en Tandheelkundig Centrum Schagen een nieuw toegangsbord geplaatst:


•    De sponsorcommissie wilde de belettering bij de hoofdingang graag gewijzigd hebben in de kleur blauw van STC en completeren met  adresgegevens. Het ziet er weer fris en fruitig uit:


•    Niet alleen het contract met G&P accountants en Adviseurs is voor 5 jaar verlengd ook het doek is vernieuwd:


•    Het contract met Engel Hoorservice is voor 5 jaar verlengd, het bord was goed en is ongewijzigd gebleven:


•    Het contract met trouwe sponsor Bike Totaal Boersen is eveneens met 5 jaar verlengd. Op de Witte Paal verrijst een nieuw pand met een nieuw bedrijfslogo. Reden voor een nieuw bord dat er schitterend uitziet:


•    Veko Lightsystems International BV heeft ook zijn contract verlengd  met 5 jaar. Hun sponsordoek was verouderd en is vervangen door een splinternieuw prachtig bord:

 

« Terug

» Nieuws archief