Nieuws

Drukte op de baan!

Omdat er ook weer gedubbeld mag worden voorziet het bestuur de komende tijd meer drukte op de baan, dat is fijn maar een kanttekening is hier op zijn plaats. 
Gebleken is dat het regelmatig voorkomt dat leden die een baan via het app systeem gereserveerd hebben en besluiten toch niet te komen, de reservering niet annuleren. Hij blijft dan gewoon in het systeem staan, waardoor andere leden deze baan niet kunnen reserveren. Uiterst vervelend als dit gebeurt. Het is eigenlijk heel simpel; als je kan reserveren, kan je ook annuleren. Wij vragen ieders medewerking hier bij.

De animo voor het nemen van tennisles neemt jaar op jaar toe. Een compliment aan BTS en als STC zijn we hier blij mee. BTS heeft aangegeven dat als alle lesnemers geplaatst moeten worden, zij meer baanruimte nodig hebben.  Het bestuur heeft besloten deze baanruimte toe te kennen.  Gevolg hiervan is wel dat de mogelijkheden voor het afschrijven van banen op bepaalde momenten beperkt is. Daar over krijgen we vragen van leden, zie hiervoor  ook het verslag van de ALV 2021. De voorziene drukte komt overigens ook omdat de voorjaarscompetitie (mogelijk)  later van start gaat. Daar doen  meer dan 200 (!!) leden van STC aan mee. Dat betekent minder mogelijkheden voor een vrije baan op de speelavonden ( woensdag-,vrijdag- en zaterdagavond).

 

Het bestuur, maart 2021
 

« Terug

» Nieuws archief