Nieuws

URGENT! Vacature voorzitter en leden jeugdcommissie

In de nieuwsbrief van december is de vacature vermeld voor een nieuwe voorzitter en leden voor de jeugdcommissie. Tot op heden zijn daar geen reacties op gekomen. Zoals in de vacaturetekst aangegeven, is het cruciaal dat er een volwaardige jeugdcommissie is. De overige bestuursleden kunnen voor een korte periode het ontstane gat vullen, maar op termijn is dat echt geen doen. Daarom een dringend beroep, zeker op ouders van jeugdspelers, om zich aan te melden voor deze commissie. 

Op hoofdlijnen houdt dat in het maken van een jaarplan met onderwerpen als het Open Jeugdtoernooi en een aantal evenementen.
Veelal vinden deze plaats in samenwerking met Baars Tennisschool (BTS).
Ook is het contact onderhouden met ouders en hun betrekken bij activiteiten een belangrijk aspect.
Een volledige omschrijving van de functie kun je hier nalezen op de website.

Uiteraard worden een nieuwe voorzitter en nieuwe leden niet in het diepe gegooid. Er wordt gezorgd voor een goede overdracht en veel activiteiten keren jaarlijks terug. En het bestuur waarvan de voorzitter van jeugdcommissie deel van uitmaakt en BTS zullen ervoor zorgen dat het inwerken soepel verloopt.

Wil je meer informatie of een oriënterend gesprek, aarzel dan niet en bel (0224-850279) of mail de secretaris (secretaris@stcschagen.nl).

 

« Terug

» Nieuws archief