Nieuws

Van de Voorzitter

Ik begin met vervelend nieuws. Op zaterdagavond 11 januari jl. is onze club doelwit geworden van vernieling en vandalisme op ons sportpark.
Op camerabeelden is vaag te zien hoe een aantal personen zich toegang heeft verschaft en daarna heeft huisgehouden.
Op een aantal banen zijn zitbankjes en tennistelramen vernield.
Ter illustratie; een volledig tennistelraam kost € 300, = en voor vandalisme is STC niet verzekerd. Heel vervelend en frustrerend dus voor iedereen, maar vooral voor degene die dagelijks bezig zijn met het onderhoud van het park.
Uiteraard hebben wij aangifte gedaan bij de politie. Ook zijn wij, gezamenlijk met een aantal andere verenigingen die op Sportpark Groenoord actief zijn en waar ook vernielingen zijn aangericht, in overleg met de gemeente Schagen. Dit om na te gaan hoe wij ons hiertegen kunnen verweren. Verder hebben wij besloten om het toegangshek tussen de banen 6- en 7 volledig af te sluiten. Als de gravelbanen 7 en 8 al bespeeld kunnen worden zijn deze vanaf heden dus alleen bereikbaar via het pad tussen baan 2 en 3.
Daarnaast bekijken we of het mogelijk is om ook op andere plekken een camera op te hangen. 
Tot slot verzoeken wij iedereen die als laatste het park verlaat, het hoofd toegangshek dicht te doen.

Iets anders nu.
In deze Nieuwsbrief vind je ook de agenda en daarbij behorende documenten voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering (ALV) op woensdag 12 februari a.s. om 20.00 uur in ons clubhuis. Het bestuur legt op een ALV  inhoudelijk verantwoording af over wat zij het afgelopen tennisjaar heeft gedaan. Dit gaat in de vorm van het “Jaarverslag 2019”. U kunt hiervoor de link, die gekoppeld is aan het item ALV, aanklikken. Je leest dan bijvoorbeeld wat wij als bestuur wel en niet goed vinden gaan met de vereniging.
Naast het Jaarverslag 2019 lees je bij “Plannen en voornemens 2020”, als afgeleide van het Beleidsplan 2019-2022, waar het bestuur zich de aankomende tijd op wil richten. Een van de belangrijke punten  hierbij is dat wij in het aankomende jaar verder willen onderzoeken onder welke voorwaarden het spelen van Padel mogelijk zou zijn bij STC. Zoals in de Nieuwsbrief van december 2019 al gemeld heeft een kleine commissie onderzocht of, en zo ja onder welke voorwaarden Padel mogelijk zou zijn. Het bestuur is enthousiast over de bevindingen van de commissie. Er zijn echter nog wel een aantal zaken uit te zoeken. Inhoudelijk  spitst het zich toe op de financiële kant van het verhaal en verder is het formeren van een actieve Padelcommissie van wezenlijk belang. Het bestuur wil daar tijdens de ALV graag over met je in gesprek. 
Wil je Padel bij STC, toon dan je interesse en betrokkenheid en kom naar de ALV!

Als laatste hierbij alvast ook de vooraankondiging van de Open dag 2020.
Deze zal worden gehouden op zondag 29 maart a.s.
In de Nieuwsbrief van februari word je hier nader over geïnformeerd.

Met sportieve groet,

Joop Bommer, voorzitter

 

« Terug

» Nieuws archief