Nieuws

Afhangen op afstand

In 2019 gebruikt STC als proefjaar voor afhangen op afstand, dat wil zeggen dat u een tennisbaan kunt reserveren zonder dat u op het park bent.

Dat kan via de club app, die u kunt downloaden op uw mobiele telefoon. Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste versie van de club app hebt.
Afhangen op afstand kan vanaf 2 dagen tot 60 minuten voor de speeltijd begint en is alleen mogelijk op de banen 6, 7 en 8.

U moet 15 minuten voor de afgehangen tijd op het park zijn om uw reservering te bevestigen. Als de reservering niet 15 minuten tevoren bevestigd wordt kan deze worden overschreven door een ander die bij het afhangbord op het park staat.

Zoals gezegd gebruikt STC dit jaar als proef. Deze proef zal eind 2019 geëvalueerd worden. We horen graag wat u van deze mogelijkheid vind. U kunt uw opmerkingen kwijt in de ideeënbus of mailen naar secretaris@stcschagen.nl .

NB: helaas is er op dit moment sprake van een bug in het informatiesysteem dat afhangen op afstand mogelijk maakt. Dit betekent dat het voor sommigen niet (of niet altijd) mogelijk is via de club app op afstand af te hangen.

Vanuit STC is intensief contact met makers van de clubapp om dit op te lossen. Helaas is dat niet nog gelukt.

« Terug

» Nieuws archief