Nieuws

Verheul Komtie toernooi 2019

Op het moment dat dit stukje geschreven wordt (halverwege de maand moet het bij de redactiecommissie zijn ingeleverd), moet het jaarlijkse Komtie toernooi nog worden gespeeld.

Inhoudelijk kan ik u er dus nog niets over vertellen. Daar komen we  in de volgende Nieuwsbrief op terug.  

Echter, het bestuur is blij verrast met het grote aantal aanmeldingen voor het toernooi van dit jaar.  Het is een groot compliment aan de nieuwe commissie onder leiding van Corjan Steen en Barry Verwey. Zij hebben er met hun mensen de afgelopen tijd veel tijd en energie in gestoken. Aan de voorbereiding zal het in ieder geval dus niet liggen.  

Positief is ook het grote aantal aanmeldingen voor de “Senioren editie” (50+)  van het toernooi, dit zeker ten opzichte van vorig jaar, toen het voor de eerste keer werd gehouden. Hulde aan de “crew” Ineke van de Woude en Harrie Pieck, maar natuurlijk ook aan allen achter de schermen; kantinecommissie, baanverzorgers, degene die het park hebben “aangekleed” enz.

Nu eerst maar eens afwachten of de weergoden ook een beetje willen meewerken. Nogmaals , in de volgende Nieuwsbrief komen we er op terug . 

Met sportieve groet,
Joop Bommer, Voorzitter
 

« Terug

» Nieuws archief