Nieuws

HELP: ouders gezocht voor organisatie Halloween – event 2 november a.s.

Zaterdagmiddag 2 november a.s. organiseert de Jeugdcommissie in samenwerking met Baars Tennisschool  het jaarlijkse Halloween event. Klik op deze link om een impressie te hebben van dit jaarlijkse event. 
 

 

Omdat onze jeugdcommissie dun bezaaid is en wij de intentie voor 2020 hebben om kleine events door ouders te laten organiseren, is hierbij onze oproep of er ouders zijn die nu al willen helpen om dit leuke event voor 2 november te organiseren met de intentie dit voor 2020 zelfstandig met een team te doen. Dit jaar zal het nog zijn met hulp van de jeugdcommissie. De organisatie OP de baan blijft in handen van Baars Tennisschool.

 

Al jaren is het thema Halloween en dus verkleed, niet verplicht, waarbij de jeugd dubbelt met een (groot)ouder. Het kan echter zijn dat het nieuwe team hele andere ideeën heeft. Wij zouden het als Jeugdcommissie, bijvoorbeeld, heel leuk vinden om ook de oudere jeugd er meer bij te betrekken. Een mogelijkheid zou zodoende kunnen zijn om het event te splitsen qua tijd, eerste helft voor de basisschool jeugd en daarna een andere opzet voor de middelbare school jeugd. Het mag een totaal nieuwe opzet zijn, met andere tijden, maar je mag ook vervolgen wat we al jaren doen (het is nl wel altijd een heel groot succes en heel leuk om te organiseren ).

Dus ben je (super) enthousiast of wil je meer informatie, mail of bel dan naar de voorzitter van de jeugdcommissie. Voor gegevens zie de bestuur en commissie pagina.

« Terug

» Nieuws archief