Nieuws

Tandheelkundig Centrum Schagen Open Jeugd Tennistour 2019

In het weekend van 28 t/m 30 juni organiseerde de oudere jeugd onder leiding van toernooileider Bas Twaalfhoven onze eerste Jeugdtoernooi in verkorte versie. 
 

Op vrijdagmiddag begon de jongste jeugd (Rood & Oranje). Zij streden op een bloedhete middag om de eer. De Rode kids begonnen met hun partijen nadat trainer Robin ze had opgewarmd. Daan de Vos, zit natuurlijk in de genen van moeder Lottie, ging met de hoofdprijs naar huis waarbij onze nieuwkomer Roef Schieving een goede tweede werd en meteen contractueel werd vastgelegd om deel te nemen in de najaarscompetitie Oranje. De Oranje kids kregen eerst een behoorlijke intensieve warming-up onder leiding van Jurn met assistentie van Isabel en fotografe Marieke. Al behoorlijk moe begonnen zij uiteindelijk aan hun wedstrijden. Er werd heerlijk getennist waarbij Ise Poortman uiteindelijk als winnaar van de baan kwam gevolgd door Yannick Schouten. Alle kids gingen na het eten, van gebakken pannenkoeken door diversen ouders, met een volle buik naar huis. Bedankt ouders! Al met al een perfecte vrijdagmiddag!


Op zaterdag mochten de Groene kids & Junioren strijden. Het weer was te perfect nl heel warm. Gelukkig konden alle wedstrijden zonder, hitte, problemen gespeeld worden. Zondag werden de dubbels voor de Groene kids & Junioren gespeeld waarbij van twaalf tot een uur een viertal dames van Winkel 1 een voetbalclinic gaven in de pannakooi.

Voor uitslagen zie de mijnknltb.toernooi website


Bas, Luca, Jesper, Jurn, Jenson & Robin bedankt voor jullie hulp en enthousiasme. Heerlijk dat Bas zijn KNLTB kennis ook bij ons op de club kon toepassen. Tevens een speciaal compliment voor Robin Vader, die zelfstandig langs ondernemers in Schagen is gegaan om sponsors te zoeken voor het ontvangstgeschenk nl een kaart met ‘lekkere’ dingen te nuttigen tijdens het toernooi:
Koek voor bij de koffie voor ouders van Bakkerij Jonker, zakje chips met flesje water gedoneerd door een tweetal STC-leden, (broodje) frikadel gesponsord door Smultaria, Stam Kruidenier doneerde waterijsjes, Habib Markt gaf bananen & appels en SKRS Kinderdagverblijf doneerde bidons. Waarbij, uiteraard, onze hoofdsponsor Tandheelkundig Centrum Schagen bedankt wordt voor het dragen van de algemene kosten voor dit toernooi.
Al met al een geslaagde editie van het verkorte event waarbij het spelen op tijd, 45 minuten, echt wel een dingetje bleek te zijn wat zal worden meegenomen bij de evaluatie.
Hier vindt je het fotoboek van het event
 

« Terug

» Nieuws archief