Nieuws

Verslag Voorjaarscompetitie 2019

De strijd om de eeuwige roem is weer gestreden . . .

Beste competitie spelers en speelsters,

De strijd om de eeuwige roem is weer gestreden. Ruim zeven weken lang heeft iedereen alles uit de kast gehaald om toch de benodigde punten te verzamelen en als 1e proberen te eindigen.

Dat is niet iedereen gelukt kan ik wel zeggen. Aan de banen heeft het niet gelegen hebben want die lagen er dit jaar weer prima bij en het weer heeft ons ook niet in de steek gelaten.

Bij deze meteen nog even een woordje van dank voor het onderhoudsteam van Jan Huiberts, die er ook voor hebben gezorgd, dat de banen steeds in topvorm bleven.

Het was gezellig druk op de banen. Vooral op de vrijdagavond was er wel eens sprake van spits uur.

De voorjaarscompetitie heeft ons ook kampioenen opgeleverd en de foto’s van de teams zijn te bezichtigen op de site. Onze gelukwensen gaan uit naar het team HD 50+ Sgn 2 met captain Rien Ouwerkerk, DD 17+ Sgn 5 met captain Anouk Boersen  en Heren 17+ Sgn 2 met captain Bas de Weger. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie promotie / kampioenschap.

Namens de TC wil ik jullie allemaal bedanken voor jullie sportieve inzet en voor de goede sfeer tijdens de wedstrijden en op het park. Je moest wel eens op je beurt wachten maar dit nam je op de koop toe.

Momenteel zijn we weer druk bezig met het optuigen van de najaarscompetitie. Er zijn nog enkele plekken vrij maar vol is vol. Vooral op de vrijdag avond. Wacht dus niet te lang met aanmelden.

Namens de TC,

Clary, Ineke en Huib.

« Terug

» Nieuws archief