Nieuws

Nieuwe Club app

verwijder de oude en installeer de nieuwe!

Zoals u misschien via de mail die door de KNLTB gestuurd is al bekend is, is STC woensdag 22  mei overgegaan op de (door de KNLTB) vernieuwde ClubApp. Dit betekent dat de Clubapp op je telefoon verwijderd moet worden en opnieuw geinstalleerd. Hieronder de gebruiksaanwijzing zoals aangegeven door de KNLTB.

De vernieuwde ClubApp van STC is klaar om gedownload te worden! We willen je daarom vragen om de oude ClubApp van je telefoon te verwijderen en de nieuwe KNLTB ClubApp te downloaden. Je kunt één van de twee onderstaande links gebruiken om de nieuwe ClubApp te downloaden:

App store iOS link: https://itunes.apple.com/us/app/clubapp-1-8/id1450502339?l=nl&ls=1&mt=8
Play store Android link: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa.knltb.app

Indien je nu al veelvuldig gebruikmaakt van de KNLTB ClubApp, dan weet jij vast en zeker hoe onmisbaar de app is voor iedereen binnen de tennisvereniging. Het nieuws van de club altijd binnen handbereik. Inzicht in toernooi-informatie en competitie uitslagen/standen.
Eenvoudig toegang tot de ledenlijst van alle leden binen jouw club (om bijvoorbeeld een tennismaatje te vinden). En nog veel meer! 

Download de nieuwe KNLTB ClubApp daarom snel om te (blijven) genieten van alle handige functionaliteiten. 
*Het oude KNLTB.Club (met het oranje logo) werkt vanaf 1 juni 2019 niet meer. Gebruik de nieuwe KNLTB ClubApp (met het witte logo).

 

« Terug

» Nieuws archief