Nieuws

Open Dag STC

Kom naar de Open dag op zondag 24 Maart van 11.00 tot 14.00. Haal uw tennispas en, voor captains, de papieren voor de competitie op, schrijf u in voor de interne en piramide competitie, informeer wat jij mogelijk voor de vereniging kunt betekenen én krijg hulp bij het installeren van de ClubApp!

De Open dag is een bijzondere dag op ons park. De trainers van Baars Tennisschool geven van 11.00 – 12.30 uur een jeugdclinic en vervolgens van 13.00 – 14.00 uur een clinic voor de volwassenen. Iedereen kan meedoen, dus neem je racket mee. Je kunt met korting ballen aanschaffen en wie weet, nog een kortingsbon scoren.

Maak kennis met Tennis

Tevens gaan we verder met de actie ‘Maak kennis met Tennis’ voor beginnende leden (junioren + senioren). Dus heb je een broer, dochter, buurvrouw of moeder die weleens een balletje wil leren slaan, neem hen mee naar de open dag. Uiteraard wordt u welkom geheten met een kopje koffie of thee.

Tennispasje

Deze dag kunt u ook uw tennispasje ophalen. Het is handig dit die dag te (laten) doen. Met uw pas kunt u de deur van het Paviljoentje openen en de banen afschrijven. Daarnaast is dit het moment voor de captains van de competitieteams om de papieren voor de competitie op te halen.

Vrijwilligers

Mogelijk kun jij ook iets voor de vereniging betekenen en/of wil je nieuwe mensen leren kennen? Er is informatie beschikbaar met betrekking tot de ‘openstaande’ bestuursfuncties zoals penningmeester (per direct), voorzitter van de activiteitencommissie (per september 2019), secretaris en voorzitter jeugdcommissie (beide per begin 2020). Ook zijn we op zoek naar DE persoon die de social media (facebook + instagram) wil bijhouden. Daarnaast zijn er nog allerlei kortdurende, afgebakende taken waarvoor diverse commissies JOU graag verwelkomen. Er zijn vele commissieleden aanwezig die graag vragen over bovenstaande of andere zaken willen beantwoorden.

KNLTB Club App

Vele leden gebruiken de KNLTB Club app. Via de clubapp krijg je nieuwe van informatie vanuit STC snel binnen. Daarnaast is het een handige manier om de prestaties van je competitieteam te volgen. Tijdens de open dag zijn er mensen die je helpen de clubapp te installeren op je mobiel, mocht je dat
nog niet gelukt zijn.

Competities

Tenslotte, last but not least, is dit een mooie gelegenheid om je op te geven voor de interne competitie én de piramide competitie!

Komt allen, tot de 24ste!

Bestuur STC

« Terug

» Nieuws archief