Nieuws

Bardienst Planning pas vanaf 4 februari beschikbaar

Beste STC leden,

Desondanks was het al mogelijk voor leden om hun diensten in te plannen, ondanks dat de planning nog niet definitief was vrijgegeven door de planner. Dit houdt in dat u uw diensten opnieuw zult moeten inplannen vanaf 4 februari. Excuses voor de overlast. 

In de Nieuwsbrief van januari heb ik als bardienstplanner de volgende informatie met u gedeeld:
Vanaf maandag 4 februari is (een deel van) het jaarrooster beschikbaar om door de leden zelf te worden ingepland. Het rooster dat beschikbaar is betreft de diensten gedurende de maanden maart, april, mei en juni. De overige diensten voor de maanden juli tot en met oktober komen vanaf medio april beschikbaar. U ontvangt daarvan tijdig bericht via een nieuwsbrief.

Het systeem waarmee de bardiensten planning via KNLTB.Club wordt gefaciliteerd heeft helaas niet de functie om de planning voor de leden ontoegankelijk te maken tot het moment dat de bardienstplanner de planning 'vrij' geeft.

Het gevolg is dus dat er nu een groot aantal leden al bezig zijn of zijn geweest met het inroosteren van hun diensten terwijl de planning feitelijk nog 
'onder embargo' is tot 4 februari.

Dit weekend zullen door mij nog een aantal diensten uit de planning  worden verwijderd respectievelijk bijgezet. 
Ook is de planning vanaf juli tot en met oktober nog niet klaar en mogen dus daar ook nog geen diensten worden ingeroosterd.

U zult dus merken dat 1 of meerdere door u reeds ingeroosterde diensten komen te vervallen.
Deze diensten zult u vanaf 4 februari op een andere dag/tijdstip moeten invullen in de tot en met  juni beschikbare planning. 

Indien de planning tot en met  juni vol is kunt u pas medio april de rest van uw   diensten invullen, nadat via een nieuwsbrief is aangegeven dat deze planning beschikbaar is!

Hoewel ik het in de nieuwsbrief van januari duidelijk had aangegeven, toch mijn excuses voor de overlast maar helaas kan het door de beperking in het systeem niet anders.


Met vriendelijke groet,
Jan Hazes
Bardienstplanner

« Terug

» Nieuws archief