Nieuws

Einde Najaarscompetitie: 2 kampioenen

De wedstrijden in de Najaarscompetitie zijn allemaal weer gespeeld.  We begonnen met heel mooi weer maar aan het einde van de competitie zat het af en toe wat tegen.  Ik hoop, dat iedereen het een beetje naar zijn zin heeft gehad en kan terug zien op een geslaagde periode.

De competitie heeft in ieder geval 2 kampioenen opgeleverd. Het gaat hier om het mix team 10 t/m 14 jaar met captain Robin Vader en mede spelers/ sters  Marieke Braun, Sophie Mein, Jenson Bentum en Robin van Wieringen.  Ook is kampioen geworden het mix team  Gem. dubbel 17+ met captain Tessa Wever en mede speler /sters Ineke Hage, Jeroen Bil, Bart Doedens, Cindy van Sikkelrus en Jelle Schumacher.  Allen van harte gefeliciteerd.

De voorbereidingen voor de voorjaars competitie zijn al weer in volle gang. Je kunt hier over lezen op de site van de Schager Tennis Club maar ook in de nieuwsbrief en de site van de KNLTB.

Wanneer er vragen zijn mag je natuurlijke altijd een mailtje sturen naar de technische commissie. Probeer je zoveel mogelijk als team op te geven maar als dit niet lukt meld je dan persoonlijk aan. Wij gaan dan kijken of we je in een nieuw of bestaand team kunnen plaatsen.  De voorjaars competitie wordt helemaal veranderd. Dit betekent, dat je in 2019 op speelsterkte wordt ingedeeld. Heb je vorig jaar 2e klasse gespeeld kan het in 2019 wel heel anders zijn. We gaan het allemaal weer mee maken.

Wij hopen, dat alle spelers en speelsters zich weer melden voor 2019,  dan gaat het weer een leuke competitie worden. Wij hebben er zin in.

Namens de Technische Commissie:

Clary, Ineke en Huib.

 

 

 

 

 

 

« Terug

» Nieuws archief