Nieuws

Opgave voorjaarscompetitie JEUGD + wijzigingen per 2019

De inschrijving sluit 1 januari 2019! Deelname is gratis!

Aankomend voorjaar is het weer zover: de leukste periode van het tennisseizoen breekt aan met diversen vormen van voorjaarscompetitie georganiseerd door de KNLTB. Ieder jaar gaan zo’n 30.000 teams de baan op.  Wil jij hier ook aan meedoen? Geef je dan nu op!

De inschrijving sluit 1 januari 2019! Deelname is gratis!

Aankomend jaar zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd.
Meer informatie hieronder omtrent

Opmerkingen:

  • Onze jeugd is in 2019 nog niet verplicht mee te doen aan de competitie maar wij adviseren dit wel om zodoende alle facetten van het tennissen onder de knie te krijgen. Net zoals dit bij nagenoeg alle andere sporten is.
  • Uw kind wordt ingedeeld in een team waardoor uw kind niet verplicht is iedere week aanwezig te zijn. De jeugd t/m 12 jaar wordt wel zoveel mogelijk verwacht te spelen, echter de speeldag gaat ook door als het team niet compleet is. Een enkele afwezigheid is geoorloofd.
  • De kinderen die in de groene & junior competitie spelen, worden per team ingedeeld waarbij er iedere speeldag minimaal 3 (vrijdagmiddag) of 4 kinderen worden ingedeeld. We proberen zoveel mogelijk per team 6 kinderen te plaatsen zodat er niet iedere week gespeeld hoeft te worden.
  • De trainer deelt de kinderen in op kleur (= speelsterkte). Waarna de jeugdcommissie in overleg met de trainers de teams samenstelt. Indien u wenst dat uw kind met iemand anders in een team komt, geef dit dan aan per email. Het kan echter zijn dat dit i.v.m. een verschillende speelsterkte niet mogelijk is. Hierover zal dan overleg zijn.
  • Als uw kind 12 jaar of ouder is en altijd gespeeld heeft in groen dan bepaald de trainer nog steeds de categorie waarin uw kind speelt. Eventueel kunt u hierover overleggen met de trainer.
  • Indien uw kind voorgaande jaren al in geel heeft gespeeld, is dit ongewijzigd (let wel op de leeftijd, niet ouder dan 17 jaar -> dispensatie mogelijk voor kinderen die in het betreffende jaar 18 worden / maximaal 1 dispensatiespeler mag per speeldag worden opgesteld).

Opgave VOOR 1 januari 2019 via: de voorzitter van de Jeugd commissie
 
Met vriendelijke tennisgroet,
Jeugdcommissie STC
Baars Tennisschool
 

« Terug

» Nieuws archief