Nieuws

Uitnodiging eXtra ALV

Uitnodiging tot het bijwonen van de

Extra algemene ledenvergadering ‘huidige en nieuwe lidmaatschapsvorm(en)’

Datum: Woensdag 12 september 2018
Tijdstip: 20.00 uur – 20.30
Locatie: Kantine STC

Aanpassing /uitbreiding lidmaatschapsvorm

Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) van februari dit jaar hebben wij als bestuur, ook gebaseerd op vragen hierover, aangegeven te gaan “studeren” op een aanpassing/ uitbreiding van de huidige lidmaatschapsvorm. Op dit moment kent onze vereniging slechts één lidmaatschapvorm en dat is het jaarlidmaatschap. Geconstateerd moet echter worden dat de “tennisconsument” verandert. Niet alle leden of toekomstige leden willen het hele jaar door tennissen, maar bijvoorbeeld een gedeelte van het jaar. De één wil alleen in de zomer tennissen, de ander kiest voor alleen de winter.
Het bestuur heeft zich over deze “problematiek” gebogen en heeft besloten over te gaan tot een uitbreiding van de (huidige) lidmaatschapvorm. Meer “maatwerk” dus.

Omdat het de leden zijn, die akkoord moeten gaan met de door het bestuur voorgestelde contributietarieven van de nieuwe lidmaatschapsvormen, beleggen wij op woensdag 12 september a.s. een extra ALV. De agenda hiervoor treft u hieronder.

 

Voorstel contributie lidmaatschapsvormen ALV 12 september 2018

Het bestuur heeft besloten om, naast het huidige jaarlidmaatschap, over te gaan op de mogelijkheid te kiezen voor een apart zomerlidmaatschap, wat loopt van april t/m september en een apart winterlidmaatschap, wat loopt van oktober t/m maart. Daarnaast is besloten een korting op het lidmaatschap in te voeren voor gezinnen waarvan er meer dan twee personen lid zijn van onze tennisvereniging.

Het is met name de contributie van het winterlidmaatschap die aanleiding geeft om de extra ALV te houden, immers deze begint in oktober 2018.

In de vorige Nieuwsbrief hebben wij u ook gemeld de mogelijkheid te onderzoeken om een apart “vakantieabonnement” gedurende de maanden juni, juli en augustus voor niet leden aan te bieden. Hierover is nog geen beslissing genomen. Mogelijk komt dit in de reguliere ALV van 2019 aan de orde.
 

Jaarlidmaatschap € 140,=
Zomerlidmaatschap € 110,=
Winterlidmaatschap € 60,=
Familiekorting 10 % korting bij 3 of meer leden op één adres.

Opmerkingen

  • Contributiebedragen prijspeil 2018
  • Zomerlidmaatschap wel bardienst.
  • Winterlidmaatschap geen bardienst
  • Familiekorting wordt om administratieve redenen gerestitueerd aan het eind van het jaar.

Schagen, augustus 2018

Bestuur STC

« Terug

» Nieuws archief