Nieuws

Tenniskids Feest

Beste ouder met kind spelend in rood, oranje of de groene competitie, de inschrijving voor het Menzis Tenniskids Feest is open!

Tenniskids Feest Alkmaar

Kinderen die minimaal drie keer hebben meegedaan aan de Kia World Tour of de Groene competitie zijn van harte welkom op één van de zes locaties in het land. Voor ons is dit in Alkmaar op zondag 8 juli van 10.00 tot 15.00 uur en deelname = GRATIS!  Iedere locatie heeft een eigen programma, kijk op Tenniskids wat elke club aanbiedt. 

Wanneer krijgt uw kind een uitnodiging?
Kinderen die drie of meer keer hebben deelgenomen aan de Kia World Tour of Groene competitie krijgen een uitnodiging. Op tenniskids.toernooi.nl kunnen kinderen ook zelf volgen hoe vaak ze geregistreerd staan als deelnemer. Om kinderen te kunnen uitnodigen is het belangrijk dat uw kind dus goed registreert wordt tijdens de competitie. De KNLTB kan alleen de kinderen uitnodigen waarvan het mailadres staat vastgelegd in tenniskids.toernooi.nl (als uw emailadres bekend is bij de ledenadministratie van STC dan gaat het helemaal goed komen?).

Registreer ook aanwezigheid!
Let op! In de Kia World Tour Rood worden geen uitslagen ingevoerd maar wel moet de aanwezigheid geregistreerd worden zodat ook uw kind een uitnodiging ontvangt.

Vragen van ouders/kinderen over het feest?
Mocht u vragen hebben over het feest of de uitnodiging kijk dan op de website tenniskids.nl/feest. Op deze pagina staat alle informatie over het Menzis Tenniskids Feest en een overzicht met veelgestelde vragen. Via deze pagina kunnen kinderen zich ook aanmelden voor het feest op één van de zes locaties. Heb je nog vragen over het Menzis Tenniskids Feest dan kun je deze sturen naar tenniskidsfeest@knltb.nl of bij de jeugdcommissie .

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie STC

« Terug

» Nieuws archief