Nieuws

Bardienstplanning na 2 april 2018

De mogelijkheid om uw eigen bardiensten te plannen is vanaf eind januari beschikbaar via KNLTB.club.

U heeft hierover de benodigde informatie per e-mail ontvangen en ook via de nieuwsbrief en op de website is de procedure beschikbaar.

 

Omdat de kantine vanaf week 10 (maandag 5 maart) weer open gaat wil ik u er langs deze weg op wijzen dat u nog het resterende deel van februari en de gehele maand maart in de gelegenheid bent om zelf uw bardiensten in te plannen.

 

Vanaf week 14 (maandag 2 april) zullen de dan nog openstaande bardiensten door de bardienstplanner worden ingepland.

Dat betekent dat leden die op dat moment nog niet aan hun bardienstverplichting(minimaal 2 bardiensten) voldoen op de nog openstaande diensten worden ingeroosterd en daarvan aansluitend per mail bericht ontvangen.

 

Wanneer u deze diensten niet kunt of wil draaien, zult u zelf met iemand moeten ruilen en deze wijzigingen altijd aan de bardienstplanner moeten melden. U kunt zelf geen bardiensten wijzigen!

 

Omdat de planning permanent toegankelijk is bestaat wel de mogelijkheid om na 2 april nog eventuele (extra) diensten voor u zelf op nog openstaande tijden in te plannen.

 

De procedure rondom het binnenkomen en afsluiten van de kantine blijft ongewijzigd.

 

Leden die als eerste de kantine openen of deze weer moeten afsluiten kunnen de sleutel in het sleutelkastje naast de ingang naar de kantine met behulp van een code weghalen/opbergen.

 

Deze code wijzigt regelmatig en kunt u telefonisch (whatsapp, sms) of per email opvragen bij de bardienstplanner Jan Hazes of bij Nel Mud (vztr.Kantinecommissie).

« Terug

» Nieuws archief