Nieuws

ClubApp

De KNLTB ClubApp is een app voor op je iPhone of Android telefoon waarin je een aantal STC tenniszaken gemakkelijk kunt regelen.

  • Nieuws bekijken
  • Online afhangen
  • Een tennismaatje vinden
  • De clubagenda bekijken

Je kunt de app via je gsm of tablet in Apple appstore of Google playstore downloaden.

Eerste keer de clubapp gebruiken
De eerste keer dat je de clubapp gaat gebruiken moet je een nieuw wachtwoord aanmaken. Je kunt dit doen met je KNLTB nummer.
Zoek eerst de Schager T C op en volg daarna de instructies!

Hier kom je binnen
Op het eerste scherm (na inloggen) zijn te vinden:

  • De menubalk
  • Het weerbericht voor vandaag
  • Baan afhangen
  • Clubnieuws
  • ‘Maatje gezocht voor vandaag’
  • Club agenda
  • Contact

Daarnaast is overal rechts onderin het scherm een tennisbal te vinden, met deze snelkoppeling kunnen leden direct afhangen.

Online afhangen
Je kunt met de ClubApp online afhangen! Klik op Baan afhangen, of op de tennisbal. Kies je medespeler(s) en een dag. Hierna gaat het systeem na welke tijdslots er beschikbaar zijn. Kies een passend moment en bevestig de afhang actie. Afhankelijk van hoe Afhangbord.nl is ingesteld, moet het lid wel nog even zijn pasje door het afhangbord op de vereniging halen.

Clubnieuws
Er is een link geplaatst naar het nieuws dat op de website van STC. In de toekomst kunnen we ervoor kiezen om bij belangrijke berichten ook "Push Berichten" sturen, dan krijg je een notificatie bij belangrijk nieuws.

Clubagenda
Ook hiervoor is een link geplaatst naar de agenda STC website.

Contact
Hierin staan de contactgegevens van de Schager T C.

Mijn profiel
Op de pagina ‘Mijn profiel’ zie je je eigen speelsterkte en je favoriete agenda-items, via de knop rechtsboven kan je je e-mailadres / telefoonnummer en je privacy voorkeuren aanpassen, dit wordt direct verwerkt in de clubadministratie van je vereniging.

Maatjes
Gevonden worden
Met maatjes kunnen leden binnen uw vereniging elkaar vinden en verbinden. Een lid zal eerst voor zichzelf via het app-onderdeel maatjes aan moeten geven hoelang hij beschikbaar is als maatje, vervolgens kan het lid zijn voorkeuren aangeven op basis van leeftijd, speelsterkte, wanneer beschikbaar en geslacht. Vervolgens via de tab ‘over jou’ is het mogelijk vrije tekst te plaatsen.
Maatje zoeken
Direct op basis van de voorkeuren worden maatjes voor jouw als lid. Door een maatje aan te klikken kan je via de knop ‘Verzoek sturen’ een bericht sturen naar je maatje van keuze. Het maatje zal dan het bericht ontvangen wat je in geeft en daarbij ook jouw telefoonnummer en e-mailadres, het is aan de persoon die het bericht ontvangt om daarop te reageren.
Favoriet maken
Wil je het maatje alvast in je snel keuzelijst / favoriet maken, druk dan op het sterretje rechtsboven en je kan voortaan direct een baan reserveren of je maatje inzien.
Instellingen

Via het onderdeel Meer - App instellingen kun je als gebruiker zelf aangeven hoe snel en wanneer je een herinnering op de telefoon wil ontvangen voor een bepaald onderdeel. Er zijn momenteel 3 verschillende notificaties in te stellen.

Afhang herinnering
Heb je afgehangen via de ClubApp? Dan ontvang je hiervan een X minuten/uren/dagen nog een herinnering.

Club agenda events
Een herinnering van alle evenementen/items die in de Club agenda staan, wel zo leuk als je actief betrokken bent bij de vereniging. Zo vergeet je de ALV nooit meer.

Mijn agenda events
Via deze optie krijg je alleen een herinnering van de Club agenda items die je tot favoriet hebt gemaakt. Dus alleen die dingen die er voor jou toe doen.

 

« Terug

» Nieuws archief