Nieuws

Van de Voorzitter

Op 16 februari jl. werd de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden.

Zo’n 30 geïnteresseerde leden hadden zich gemeld in het Paviljoentje om te vernemen wat het bestuur het afgelopen tennisjaar had gedaan en daarnaast de plannen voor het aankomende jaar. U heeft vooraf de stukken die hier betrekking op hebben kunnen lezen.

Het verslag, opgesteld door onze secretaris Tinka Kriens, wordt momenteel uitgewerkt en komt binnenkort op de website. U leest daarin ook dat de rol van de vertrouwenspersoon, ingevuld door Nel Voorbraak, aan de orde is geweest. Het leek ons goed hier eens wat meer aandacht aan te geven en om die reden kunt u in deze Nieuwsbrief lezen wat zij doet en waarover het kan gaan.

Na het officiële gedeelte van de ALV werd ook tijd ingeruimd voor de introductie van Baars Tennisschool. Ruud Baars en Robin van Riel hielden een presentatie en lichtten hun plannen voor het aankomende tennisseizoen toe. Al met al was het een plezierige avond waar we als bestuur met tevredenheid op terugkijken.

Waar we ook heel tevreden over zijn is dat wij bericht hebben ontvangen dat de subsidieaanvraag voor de LED verlichting is goedgekeurd. Hier zijn we heel blij mee, dat zult u begrijpen. Natuurlijk hebben wij direct contact opgenomen met de leverancier om te overleggen wanneer de installatie van de nieuwe verlichting zou kunnen plaatsvinden. Na overleg is afgesproken dat dit zal gebeuren op maandag 19-, dinsdag 20- en woensdag 21 maart a.s. Op woensdagavond zal de verlichting getest en afgesteld worden. Dit wel onder het voorbehoud dat de weersomstandigheden dit ook toelaten. Bij windkracht 5 en hoger en/of hevige regenval kan er niet worden gewerkt en wordt het installeren uitgesteld. Ik meld u hierbij dat uit veiligheidsoverwegingen er op bovengenoemde dagen niet op de banen getennist kan worden. Wij willen u verzoeken hier goede notitie van te nemen.

Ondertussen maken we ons alweer op voor de jaarlijkse Open Dag. U bent op zondag 25 maart a.s. tussen 11.00 en 14.00 uur van harte welkom op ons park. Verderop in deze Nieuwsbrief leest u hier meer over.

Ik wil graag eindigen met de felicitaties namens het bestuur aan Marieke de Wit, voorzitter Activiteitencommissie en Wouter Mandemaker, lid Redactiecommissie, vanwege de geboorte van hun zoon Feije die op 8 februari jl. is geboren. Wij wensen hem een lang en gelukkig leven toe.

Met sportieve groet,

Joop Bommer, voorzitter

 

« Terug

» Nieuws archief