Nieuws

Afscheid van Kor Leegstra

Beste (tennis) vrienden ik heb het een beetje uitgesteld, blijkbaar had ik er toch meer moeite mee dan ik zelf wilde toegeven.

Afscheid Kor Leegstra 2018

Na 18 jaar met heel veel plezier bij STC gewerkt te hebben, komt daar een einde aan. Fysiek ben ik niet meer in staat om les te geven en STC gaat per zomerseizoen van 2018 verder met Baars Tennisschool. Na mijn ongeval heeft TennisNED (hoofdkantoor: Zuid-Holland) de trainingen verzorgd, maar STC geeft nu de voorkeur aan een tennisschool met regionale binding. Dat begrijpen wij goed en wij hopen dan ook dat het een mooie samenwerking wordt, waar iedereen veel tennisplezier aan beleeft. Ik wens Ruud het allerbeste als hoofdtrainer van deze mooie club.

 

Op zondag 11 maart wil ik van 16:00 - 18:00 uur in de kantine van STC recht doen aan de 18 jaar dat ik les heb mogen geven bij STC. Onder het genot van een hapje en een drankje neem ik dan afscheid van mijn trainerschap. Dat doe ik graag met iedereen aan wie ik les heb gegeven, met wie ik samen heb gewerkt of met wie ik op een andere manier mooie momenten heb beleefd op of naast de tennisbaan. Ik wil die dag graag herinneringen ophalen en jullie allemaal bedanken.

 

Tennis staat voor mij voor zoveel meer dan 'gewoon' een balletje slaan. Het gaat om vriendschappen, om verbinding met jezelf en met elkaar, om doorzettingsvermogen, beleving en omgaan met teleurstellingen. Deze zaken, die ik mijn leerlingen altijd heb geleerd, heb ik ook van hen geleerd en helpen me nu met deze nieuwe start.

 

Voorafgaand is er op deze dag van 14:00 - 16:00 uur het Pannenkoekenevent voor de jeugd en ouders. Waarbij ik ook aanwezig zal zijn.


Ik hoop je / jullie zondag 11 maart te zien in de kantine van STC tussen 16.00 – 18.00 uur.

 

Met sportieve groet,

Kor Leegstra
E: kor@tennisned.nl

« Terug

» Nieuws archief