Nieuws

Worldtour & Groene Competitie Najaar 2016

Bijgaand treft u informatie voor uw kind met betrekking tot de Najaar Worldtour & Groene competitie 2016.

Worldtour & Groene Competitie najaar 2016

De competitievorm voor de jeugd tot 12 jaar!

Onze voorkeur gaat ernaar uit dat uw kind zo spoedig mogelijk ook wedstrijdjes gaat spelen (door middel van de competitievorm Tenniskids, speciaal ontwikkeld door de tennisbond KNLTB) en niet alleen eenmaal per week naar de tennisbaan gaat om te lessen. Des te sneller uw kind met de Worldtour start, des te sneller pakt hij / zij de kennis op. Daarbij hanteert de KNLTB op

speelse wijze een competitievorm in de vorm van de Worldtour & Groene competitie.

 

Wij willen u erop attenderen dat meedoen ook een verplichting is. Het is zodoende geen vrijblijvende bezigheid. Eigenlijk hetzelfde als een voetbal, handbal of hockeywedstrijd waarbij uw kind alleen in uitzonderlijke gevallen (vakantie, ziekte enz) niet meespeelt en dan ook tijdig afbericht doet.

 

Tevens zouden wij het heel prettig vinden (eigenlijk smeken we er dringend om) als u uzelf opgeeft als captain van het betreffende team.

Wat houdt dit precies in:

De week voorafgaand aan de betreffende speeldag controleert u op de betreffende site (informatie hieromtrent ontvangt u t.z.t.) waar en hoe laat er gespeeld gaat worden.

Vervolgens geeft u dit door per email of whatsapp aan de betreffende ouders. Op de betreffende dag bent u de contactpersoon namens de club en meldt u welke kinderen er aan- of afwezig zijn. U hoeft zodoende niet perse verstand van tennis hebben. Dit bespaart ons, Technische- en Jeugdcommissie, enorm veel werk. Indien er vrijwillig geen captain zich opgeeft, zullen wij iemand aanwijzen.

De inschrijving sluit 20 juni 2016!

Dus stuur voor die tijd een email naar de jeugdcommissie met vermelding van de naam van uw kind, knltb nummer en geboortedatum. Als uw kind nieuw is en nog geen knltb nummer heeft, meldt uw kind dan z.s.m. aan bij de ledenadministratie. De tennisleraar, in overleg met de jeugdcommissie, bepaalt in welke kleur uw kind gaat spelen.

Let op: Ook als uw kind al meegedaan heeft in het voorjaar, schrijf uw kind dan ook in voor het najaar. De kinderen worden niet automatisch ingepland. Hoewel we er wel vanuit gaan dat deze kinderen ook in het najaar weer van de partij zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u deze aan de betreffende tennisleraar stellen of u kunt een email sturen naar jeugdcommissiestc@hotmail.com. Tevens kunt u nog kijken op de site van Tenniskids voor meer informatie.

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie STC

Bijlage: Worldtour & Groene Competitie 2016 Najaar

« Terug

» Nieuws archief