Nieuws

Tennis Challenge 2016 – inschrijving gesloten

Dit jaar hebben 31 kinderen zich ingeschreven om deel te nemen aan de 1e Tennis Challenge.

De Jeugdcommissie (JC) organiseert dit evenement met als doel de kinderen vaker naar de tennisbaan te krijgen. Op zich moeten ze zelf gaan bellen of de ‘tegenstander’ wil tennissen. Echter we vermoeden dat de kinderen sneller naar de baan gaan als er toch een volwassene bij is en het georganiseerd wordt.  

Oproep aan de ouders

Daarom een oproep aan jullie als ouders, zou je een ochtend / middag (bv woensdag- of vrijdagmiddag) willen helpen bij het spelen van de onderlinge poulewedstrijden?

Tevens zal er, zo nu en dan, iemand van de jeugdcommissie aanwezig zijn bij dezewedstrijden. Laat even weten, als je dit wilt doen, zodat we gerichte data kunnen mailen naar de betreffende deelnemers.

De kinderen gaan wedstrijden spelen tegen de kinderen die in hun groep zitten. Ze maken zelf een afspraak om te spelen. Je hebt tot 15 oktober de tijd om alle wedstrijden af te ronden. De spelregels zijn hetzelfde als de regels bij de Worldtour competitie.

Denk erom dat je met je KNTB-pasje samen een baan afschrijft! Als je klaar bent met de wedstrijd, vul je de stand in op je TennisChallenge kaart.

Wanneer je tegen iedereen gespeeld hebt uit je groep, dan lever je de kaart in bij Leondine Schouten, de Slenk 71, Schagen of mail naar de jeugdcommissie.

Op 29 oktober is de uitreiking van je beloning tijdens het Halloween toernooi.

Hiervoor krijgen jullie later dit jaar een uitnodiging.

Heel veel tennis plezier!

Jeugdcommissie STC

Bijlagen:

« Terug

» Nieuws archief