Nieuws

Rabo Fietssponsortocht 2016

Op zaterdag 11 juni 2016 organiseert Rabobank Kop van Noord-Holland de jaarlijkse Rabo Fiets sponsortocht.

Pauze moment van eerdere Rabo fiets sponsortocht.

De RaboFietsSponsorTocht; een korte uitleg

In onze omgeving zijn honderden verenigingen en stichtingen actief. Zij hebben een gezonde financiële basis nodig. Voor al deze organisaties is de RaboFietsSponsorTocht de manier om de clubkas aan te vullen. Uitgangspunt is dat zoveel mogelijk verenigingen/stichtingen kunnen deelnemen aan de RaboFietsSponsorTocht. 

Fiets mee met STC voor een financiële bijdrage.
RABO biedt verenigingen/stichtingen de mogelijkheid een financiële bijdrage bij elkaar te fietsen. De circa 35 kilometer lange fietstocht gaat door diverse dorpjes en landerijen in onze regio. Kortom, een gezellige gelegenheid om de omgeving op de fiets te verkennen. Bovendien levert het nog geld op voor de clubkas van STC! Door mee te doen kun je voor STC tot maximaal € 200,- bij elkaar fietsen.

Wij kunnen met 4 leden namens STC inschrijven. Maximaal vier leden die meefietsten ontvangen €50,-. STC ontvangt dan een sponsorbijdrage van maximaal € 200,-. Natuurlijk is het gezelliger als er meer leden meefietsen.

Heb je interesse om mee te fietsen? Geef dat dan door aan Hans Udink. Stuur je mailbericht naar hansudink@ziggo.nl
Zet in het bericht de naam van de deelnemer; adres; tel.nr. en mailadres.
[Let op: kinderen jonger dan 12 jaar mogen uitsluitend deelnemen (zelfstandig fietsen) onder begeleiding van een volwassene].

Aanmelden kan tot en met woensdag 1 juni.


 

« Terug

» Nieuws archief